Plan een werkplaatsafspraak wanneer het u uitkomt! Direct afspraak maken

Garage Uitwaard beschikt over een professionele werkplaats met de benodigde (diagnose) apparatuur. Onze hoogopgeleide monteurs behandelen uw auto met de zorg die deze verdient. Door middel van vaktrainingen blijven zij up-to-date met de huidige techniek. Het zal u niet verbazen dat de liefde voor het vak hier een belangrijke factor is.

In de werkplaats van Autobedrijf Uitwaard zijn 3 monteurs en 2 leerling-monteurs actief. Zij zorgen dagelijks voor onderhoud en reparatie aan uw auto. En ook de APK keuring verzorgen zij voor u. Naast de gebruikelijke reparatiewerkzaamheden, regulier onderhoud en apk zijn wij gespecialiseerd in Airco Service. Met onze ruitservice beschikken wij over de mogelijkheid om bijvoorbeeld de hinderlijke  "ster in de voorruit" onzichtbaar te herstellen.

Door onze ruime openingstijden kunt u uw auto ook buiten de gebruikelijke kantoor tijden brengen en weer ophalen. (ma. t/m vrij. open tot 21:00)

Kunt u uw auto niet missen, dan hebben wij voor u een leenauto ter beschikking. Voor € 20,- per dag (50 km vrij) bent u toch mobiel.

Een ander specialiteit is het onderhoud aan oldtimers, ook daarvoor kunt u bij ons terecht.